Autentificare

Daca sunteti deja inregistrat pe site-ul Mixte va rugam introduceti userul si parola dvs. pentru a putea adauga anunturi sau a modifica anunturile adaugate.

User:
Parola:
 

Daca ati uitat userul sau parola intrati aici.

Inregistrare

Daca nu sunteti utilizator Mixte va rugam sa va inregistrati completand forumularul de mai jos pentru a beneficia de serviciile oferite de site-ul nostru.

Toate campurile sunt obligatorii. (Pentru a putea fi contactat de catre persoanele care vizualizaeaza anunturile dvs. va rugam sa completati corect datele de contact.)

User:
Parola:
Nume:
E-mail:
Telefon:
Judet:
Cod verificare:
 

miXte.ro Portal de Anunturi Online Tehnologia avansata din zilele noastre a dat un salt urias in comert.asteptand potentialii cumparatori,poti vinde orice,oricand,in timp ce tu iti petreci timpul liber facand cea ce iti place produsele tale se vand cu o viteza uluitoare prin intermediul anunturilor gratuite. Mixte.ro este acel site care iti pune la dispozitie gratuit posibilitatea de a te face cunoscut. Dorinta noastra cea mai mare este acea de a fi utili si a te putea ajuta sa vinzi rapid produsele tale prin internet. Publica Anunturi Gratis Acest serviciu de publicitate prin internet este oferit de catre Mixte.ro GRATUIT.Ai citit bine,nu trebuie sa platesti absolut nimic pentru ca anuntul tau sa fie vizionat de zeci de posibili cumparatori zilnic