Categorii

Curs Valutar

Publicitate

Despre site-ul www.MiXte.ro
MIXTE.RO este un site de anunturi generale, grupate pe categorii si a fost lansat in decembrie 2010.

Campaniile publicitare pe www.MiXte.ro sunt pretabile pentru promovarea de produse si servicii cu caracter general si sunt foarte accesibile. Va felicitam ca alegeti sa faceti publicitate pe acest site!
Oferta de publicitate pe www.MiXte.ro
1. Spatiu banner 728x90 pixeli (Leaderboard) pe TOATE PAGINILE in partea de sus, imediat  linga Logo ce contine numele site-ului MiXte.ro si caseta de cautare dupa cuvinte cheie, comanda minima 1 luna.

Durata Pret (euro) >Discount Pret final ( euro)
1 luna 200 0%

200

3 luni 600 10% 540
6 luni 1200 20% 960

2.Spatiu banner 160x600 pixeli (Skyscraper) pe TOATE PAGINILE in partea dreapta in sectiunea "Recomandari", comanda minima 1 luna.

Durata Pret (euro) Discount Pret final (euro)
1 luna 150 0% 150
3 luni 450 10% 405
6 luni 900 20% 720

3. Spatiu banner 160x150 pixeli (Button) pe TOATE PAGINILE in partea dreapta in sectiunea "Recomandari", comanda minima 3 luni.

Durata Pret (euro) Discount Pret final (euro)
3 luni 150 0% 150
6 luni 300 10% 270

Important
Cerinte privind bannerele: Bannerele acceptate sunt de tip imagine (GIF, JPG, PNG) sau Flash. In cazul bannerelor Flash acestea vor include linkul catre site-ul dvs cu deschiderea acestuia intr-o fereastra noua a browserului web. Realizarea bannerelor NU este inclusa, si nu ne ocupam cu realizarea de bannere publicitare. Dumneavoastra ne veti furniza bannerele. Dimensiunile maxime admise ale fisierelor bannerelor sunt: 70 KB pentru Leaderboard, 50 KB pentru Skyscraper si 15 KB pentru Button. Nu sunt admise bannere expandabile, cu sunet sau cu o animatie prea rapida. Bannerele vor fi supuse aprobarii.
Onorarea comenzilor  Onorarea comenzilor se face in limita disponibilitatii spatiilor publicitare, dupa regula "primul venit = primul servit".
Ordinea afisarii bannerelor: Bannerul Leaderboard are o pozitie fixa. Bannerele Button si Skyscrapper se vor afisa de sus in jos in cadrul listei de bannere intr-o ordine aleatoare astfel incat fiecare banner sa poata fi afisat cu o probabilitate egala pe orice pozitie. Astfel, daca exista doua bannere acestea pot aparea pe o pagina mai intai banner-1 si apoi banner-2, pe alta pagina mai intai banner-2 si apoi banner-1 si asa mai departe.
Afisare banner: Bannerul dvs va fi afisat pe TOATE PAGINILE site-ului (inclusiv pe PRIMA PAGINA). Afisarea bannerului dvs este exclusiva in cadrul spatiului publicitar inchiriat.
Preturi, Plata si Activarea serviciilor: Preturile NU sunt negociabile. Plata se va face in avans. Serviciile de publicitate se activeaza doar dupa receptionarea platii.
Valabilitate oferta: Aceasta oferta de publicitate este valabila incepand cu 15 decembrie2010.
Comanda publicitate
Daca sunteti de acord cu cele de mai sus, pentru a comanda publicitate va rugam sa folositi formularul din pagina de Comanda Publicitate pe MIXTE.RO


miXte.ro Portal de Anunturi Online Tehnologia avansata din zilele noastre a dat un salt urias in comert.asteptand potentialii cumparatori,poti vinde orice,oricand,in timp ce tu iti petreci timpul liber facand cea ce iti place produsele tale se vand cu o viteza uluitoare prin intermediul anunturilor gratuite. Mixte.ro este acel site care iti pune la dispozitie gratuit posibilitatea de a te face cunoscut. Dorinta noastra cea mai mare este acea de a fi utili si a te putea ajuta sa vinzi rapid produsele tale prin internet. Publica Anunturi Gratis Acest serviciu de publicitate prin internet este oferit de catre Mixte.ro GRATUIT.Ai citit bine,nu trebuie sa platesti absolut nimic pentru ca anuntul tau sa fie vizionat de zeci de posibili cumparatori zilnic